Metaller i alle former

Totalleverandør af Aluminium, kobber og messing
Vi er totalleverandør af aluminium, kobber og messing til dansk industri og byggeri. Af øvrige metaller kan vi tilbyde bronze, zink, nysølv og bly. Vores leveringskoncept består i levering fra lager i tilpasset mængde, eller direkte fra værk ved ordrer hvor dette af hensyn til kvantitet og leveringstid er optimalt.

Kvalitet i produkterne
Flere års samarbejde med vores leverandører sikrer kvalitet og kompetence på højt niveau. Vi samarbejder blandt andet med Luvata og Aurubis Copper, som er beliggende i Finland, Sverige, Tyskland og Holland. Værkerne er specielt anerkendte for deres ensartede og optimale kvalitet og leveringssikkerhed af kobberbånd, plader, skinner, stænger og rør.

Længere levetid og driftsikkerhed
Førnævnte værker er de førende indenfor produktion af OF (iltfri) kobber, som oprindeligt er udviklet specifikt til komponenter for elektronikindustrien. OF kobberets renhed gør at det har den højeste elektriske ledningsevne og mest optimale bukkeegenskaber. Den højere ledningsevne, sammenlignet med andet materiale, betyder, at produkter fremstillet af Luvata/Aurubis OF kobber fungerer mere effektivt og ved lavere temperaturer, hvilket øger deres levetid og driftssikkerhed. 

Vi er i dag leverandør af kobber til vindmølle-, elektronik-, bil- og byggeindustrien samt industrielle køleanlæg m.v.

Læs mere i vores stål- og metalkatalog.

Tibnor A/S,  |  Postadresse: Klokkestøbervej 18, 5230 Odense M  |  Tel: +45 4323 7700  |  Fax: +45 6611 0861  |  E-mail: danmark@tibnor.com
Brugerbetingelser