En stærk partner til industrien

TIBNOR A/S er et selskab med en lang historie. Selskabet blev stiftet i år 1920 under navnet Metal­aktieselskabet A/S af AB Svenska Metallverken. I 1995 købte TIBNOR AB selskabet, med det formål at forstærke sin position på det skandinaviske marked.

TIBNOR AB er nordens førende stål- og metaldistributør. TIBNOR A/S ejes 100% af TIBNOR AB. TIBNOR AB ejes 100% af SSAB. TIBNOR AB koncernen har ca. 1200 ansatte i Danmark, Sverige, Norge,Finland og Balticum.

TIBNOR A/S har 26 ansatte fordelt på kontoret i Odense samt på lageret i Taulov.

IT og distribution er fælles for hele TIBNOR koncernen, hvilket er med til at sikre et højt serviceniveau overfor vores kunder.

Samarbejde og partnerskab

Alle vores aktiviteter bygger på samarbejde og partnerskab – med såvel kunder som leverandører. Vi vil være den partner, som skaber forudsætningerne for en langsigtet og konkurrencedygtig produktion hos vores kunder. Vores ambition er at være et skridt foran og kende jer så godt, at vi kan begynde at varetage jeres fremtidige behov allerede i dag.

Sammen udvikler vi optimale løsninger til materialevalg, logistik og produktion.

Kompetence og know-how

Vore produktspecialister er parate til hurtig og præcis rådgivning med stor erfaring indenfor de forskellige produktområder. Alle vores ressourcer er samlet under ét tag for yderligere optimering af service og know-how. Alle medarbejdere opdateres løbende med værksbesøg og produkttræning. Vi følger dagligt marked- og prisudviklingen og op­daterer løbende vores hjemmeside med generel markedsinformation. 

Med kontakter til flere leverandører i Europa, har vi mulighed for at tilbyde produkter, der ligger udenfor vores lagersortiment. 

Tibnor A/S,  |  Postadresse: Klokkestøbervej 18, 5230 Odense M  |  Tel: +45 4323 7700  |  Fax: +45 6611 0861  |  E-mail: danmark@tibnor.com
Brugerbetingelser