Bearbejdning

Fokuser på det, du er bedst til, og lad Tibnor gøre resten

 

Virksomheder, der køber stål og metaller, skal ofte bearbejde materialet. Men hvilke produktionsprocesser er det, der virkelig tilfører værdi i din virksomhed, og som dine kunder er villige til at betale for?

En del produktionsprocesser er vigtige, men de kan ikke betragtes som en del af jeres kerneproces. Ofte er formålet med disse processer at forberede materialet på forskellige måder. De forberedende processer tager tid for dine medarbejdere. Ofte kræves der også plads på dit værksted eller på byggepladsen til at gennemføre dem. Plads, du ville kunne bruge til andet. Det er her, Tibnor kommer ind i billedet.

Hvis du lader os forberede materialet, så er det klar til brug, når du får det. Din fremstilling kan starte med det samme. Samtidig fjerner du risikoen for, at noget går galt, og at materiale, du har købt, bliver ødelagt, inden produktionen overhovedet er kommet i gang. Og når vi tilpasser til det rigtige format, inden vi leverer til dig, så betaler du kun for den mængde, du har brug for, og slipper for spild. Og når dine medarbejdere kan beskæftige sig med det, de er bedst til, så skaber de mest værdi for dine kunder.

Vi har markedets bedste og største netværk i Norden samt professionelle medarbejdere med stor kompetence, hvis drivkraft er at opfylde kundernes behov. Vores enheder har udstyr, der er specielt konstrueret til forskellige materialetyper, hvilket indebærer, at vi også kan opfylde specifikke behov. Vi har tre bearbejdningsenheder i Finland, fem i Sverige, tre i Norge og tre enheder i Danmark og Litauen.

5 grunde til at outsource bearbejdning 

5 gode grunde til at outsource bearbejdning. Find ud af mere.

Læs mere

5 grunde til at outsource bearbejdning

 
1. Du slipper for skjulte omkostninger

Ved at bruge produktionstilpassede komponenter i produktionsstrømmen kan du eliminere såkaldte skjulte omkostninger – bl.a. transport, lagring og spild.
En anden omkostning, du kan spare penge på, er servicering af maskiner  og andet udstyr til bearbejdning. Især hvis det drejer sig om bearbejdning, du sjældent gør. Derudover kræver forberedende bearbejdning specialiserede medarbejdere, der måske er større behov for i produktionen.

2. Du sparer kostbart stål

Med outsourcet bearbejdning slipper du for at risikere at spilde kostbart stål. Du betaler kun for det materiale, du bestiller. Hvis bearbejdningen sker i din egen fabrik, skal du ud over at bestille også lagre materialet. Hvis det handler om sjældne materialer, er der stor risiko for, at du pludselig står med et lager fyldt med overflødige materialer. Kernekompetencen er nødt til at vige for lagring. Man kan også risikere, at der i forbindelse med bearbejdningen opstår fejl, som medfører, at komponenten ikke kan bruges – det slipper du for med outsourcet bearbejdning.

3. Du kan levere hurtigere

Du kan reagere hurtigere på forandringer i ordrebogen. En leverandør har altid tusindvis af ton af forskellige typer stål på lager, der er klar til at blive brugt og leveret med kort varsel. Ved at benytte andres service kan du påbegynde projekter tidligere eller love hurtigere levering.

4. Du kan fokusere på kernevirksomheden

Outsourcet bearbejdning giver dig mulighed for i højere grad at fokusere på kernevirksomheden. Da kan du bl.a. opnå en avanceret produktion på en nemmere måde. Du kan bestille bearbejdede komponenter af høj kvalitet, der er klar til brug, og som kan bringes direkte ind i produktionsstrømmen.

5. Du får ekstra viden

En kyndig partner tilfører viden. Du slipper ikke kun for at gøre bearbejdningen selv, du får også hjælp med at optimere den. Planlægningsansvaret ligger stadig hos din virksomhed, men en kyndig partner kan bidrage til processen ved at foreslå små ændringer. F.eks. at antallet af svejsesømme kan mindskes ved at benytte bukning, eller at antallet af komponenter kan mindskes fra to til en med en anden planlægning.

Denne type optimeringer får stor betydning i det lange løb, da din produktion bliver hurtigere og billigere. Derfor kan det betale sig at udnytte den knowhow, som en kyndig partner har.

Luk

Produktionstjenester