text.skipToContent text.skipToNavigation

Tibnor Digitale Services

Et overblik over Tibnors digitale services

Vores mål er at digitalisere hele forsyningskæden af stål og metaller. Udforsk alle vores digitale services designet for dig.
 

Kundeportal

Vores kundeportal er en købskanal, som giver dig mulighed for at bestille online. En intuitiv brugerflade gør din købsproces hurtigere og lettere.

EDI

EDI (Electronic Data Interchange) giver automatisk udveksling af data mellem to ERP-systemer. En EDI-forbindelse hjælper med at reducere omkostninger og minimere fejl som resultat af manuel dataoverførsel. Vi understøtter standarderne EDIFRAKT og XML Monitor. Vi kan også tilpasse brugerfladen så den passer til alle forretningsspecifikke krav. Når du bruger en EDI-forbindelse, der udfører og modtager ordrer, er adgang til ordre- og leveringsbekræftelser og fakturaer ukompliceret. Vi tilbyder også løsninger ift. e-fakturering i standard Svefrakt eller EHF.

PunchOut OCI

Tibnor PunchOut OCI er den perfekte løsning til at bruge dit eget ERP-system til onlinekøb. Forbind blot dit ERP-system til Tibnors kundeportal og bestil direkte uden at skulle indtaste data manuelt to gange. Alle relevante informationer vil automatisk blive udvekslet mellem systemerne. Ved at bruge PunchOut OCI kan du drage fordel af alle Tibnors kundeportalfunktioner. Tilføj produkter til din indkøbskurv og håndter din ordre som sædvanligt. Alle ordreinformationer bliver sendt til dit ERP-system. Spar tid og penge ved at strømline din købsproces.

Faktura

For at forenkle din fakturahåndtering og som del af vores miljøarbejde tilbyder vi din virksomhed tre forskellige måder at modtage fakturaer fra Tibnor elektronisk. 

Vores tjenester

Kontakt os i dag

Hos Tibnor drives vi af at gøre en forskel for vores kunder. Sammen gør vi nemlig den nordiske industri stærkere. Hvad kan vi gøre for dig?

Kontakt os