1. marts, 2018 11:25 CET

Månedens medarbejder i februar: Thomas Sørensen, Danmark

Thomas Sørensen, som arbejder som ekstern sælger i Danmark, vinder prisen som ”Månedens Medarbejder” i februar på Tibnor. 

Hvordan føles det at vinde prisen som ”Månedens medarbejder"?
”Jeg er meget overrasket og rørt. Det føles dejligt at få denne anerkendelse af sine kolleger.”

Motiveringen for at vælge dig var: 
Thomas har taget sig af vores kunder i Danmark i 40 år med stor entusiasme og loyalitet. Han er kendt for godt samarbejde og gør alt for at hjælpe sine kunder. Samtidig er han en meget hjælpsom kollega, som altid er klar til at dele sin store viden om kunder, materialer og leverandører.

Hvad tænker du selv, når du hører kommentarerne?
”Som jeg sagde tidligere, er jeg både overrasket og rørt over, at mine kolleger værdsætter den måde, jeg arbejder på. Jeg ved, at jeg altid kan få hjælp og støtte fra vores team.”

Fortæl om dit job. Hvad laver du, og hvad er dit ansvarsområde?
”Jeg er sælger og arbejder med vores specialstålssortiment af høj kvalitet. Min drivkraft er at vise Tibnors kunder nye muligheder, finde nye og bedre materialer, så vi ikke kun sælger et standardmateriale, men et kvalitetsmateriale der er bedre end vores konkurrenter.”

Hvad betyder det for dig at gøre en forskel – hvad gør du, som påvirker kunden? 
”Jeg brænder for nye projekter og nye måder at udvikle kundernes forretning på. Foreslå nye, forbedrede materialer og nye applikationer. Sig aldrig nej til en kunde, men find en god løsning.”

Er der noget, som kunderne ikke ved, at Tibnor kan gøre for dem?
”Vores tætte samarbejde med vores leverandører, som hjælper os med at udvikle og forbedre produkterne.”

Vi gratulerer Thomas med prisen!