text.skipToContent text.skipToNavigation

Nu opdaterer vi Tibnors kundeportal for at forbedre brugeroplevelsen 

For at forbedre brugervenligheden og købsoplevelsen, foretager vi en hel del opdateringer af vores kundeportal i løbet af 2022. I dag foretager vi den første større opdatering. 

Hvad er nyt? 

Produktdetaljesiden 

Vi har udviklet produkt detalje siden, så vi reducerer “scroll” på siden. Der findes nu genveje, der fører dig til sektionen for dokumenter og produktinformationer til downloads samt produktdetaljerne. 

Valg af materialer / varianter vil fortsat skulle gøres på samme måde som før, men nu har du mulighed for at foretage dine valg til bearbejdningsservices, levering og håndtering af certifikater på højre side af skærmen, hvilket også reducerer unødvendig “scroll”. 

Enklere måde at vælge overskæringsmuligheder 

Vi har også forbedret funktionen til at vælge overskæringstype. Dette bliver også fremover gjort i højre side af skærmen, for at reducerer “scroll”. Vi har samtidigt tilføjet billeder, der illustrerer og gør det mere enkelt for brugeren, hvordan hver overskæringstype fungerer. 

Enkelte måde at vælge materiale / varianter i materialeoverblikket 

Hvis du foretrækker at bruge materiale / variant sektionen fremfor produktdetaljesektionen, har vi foretaget samme ændringer som dem der er nævnt herover.

Udforsk nye muligheder

Udforsk alle de muligheder Tibnors kundeportal har at tilbyde. Registrer dig helt gratis.

Registrer dig her
Hurtig bestilling
Bearbejdningsmuligheder

Vælg overskæringstype

Pris for overskæring og overfladebehandling bliver tilføjet i varekurven.
Leveringsmuligheder
Valgt dato Mulighed for delvis levering


Log på

Jeg har glemt min adgangskode

Vi er glade for du ønsker at blive kunde hos Tibnor. For at kunne handle hos os, skal du ansøge om et kundenummer

Ansøg om kundekonto hos Tibnor

*Bemærk at Tibnor kun handler med virksomheder (B2B), og desværre ikke privatpersoner. Ansøgninger uden gyldigt CVR-nummer bliver derfor ikke behandlet.