Fokuser på det, du er bedst til, og lad Tibnor gøre resten

 

Virksomheder, der køber stål og metaller, skal ofte bearbejde materialet. Men hvilke produktionsprocesser er det, der virkelig tilfører værdi i din virksomhed, og som dine kunder er villige til at betale for?

En del produktionsprocesser er vigtige, men de kan ikke betragtes som en del af jeres kerneproces. Ofte er formålet med disse processer at forberede materialet på forskellige måder. De forberedende processer tager tid for dine medarbejdere. Ofte kræves der også plads på dit værksted eller på byggepladsen til at gennemføre dem. Plads, du ville kunne bruge til andet. Det er her, Tibnor kommer ind i billedet.

Hvis du lader os forberede materialet, så er det klar til brug, når du får det. Din fremstilling kan starte med det samme. Samtidig fjerner du risikoen for, at noget går galt, og at materiale, du har købt, bliver ødelagt, inden produktionen overhovedet er kommet i gang. Og når vi tilpasser til det rigtige format, inden vi leverer til dig, så betaler du kun for den mængde, du har brug for, og slipper for spild. Og når dine medarbejdere kan beskæftige sig med det, de er bedst til, så skaber de mest værdi for dine kunder.

Vi har markedets bedste og største netværk i Norden samt professionelle medarbejdere med stor kompetence, hvis drivkraft er at opfylde kundernes behov. Vores enheder har udstyr, der er specielt konstrueret til forskellige materialetyper, hvilket indebærer, at vi også kan opfylde specifikke behov. Vi har tre bearbejdningsenheder i Finland, fem i Sverige, tre i Norge og tre enheder i Danmark og Litauen. Se på kortet her 

Produktionstjenester