text.skipToContent text.skipToNavigation
Produktinformation

Tibnor lagerfører koldtrukket fladt blankt stål i kvaliteten S235JRC + C. S235 er et stål med lavt kulstofindhold med fremragende svejsbarhed, hvilket indebærer, at svejsning i de fleste tilfælde kan udføres uden behov for forvarmning. Det højeste tilladte kulstofækvivalent er 0,35% for alle dimensioner.

Stål S235 i koldtrukket udførelse, symboliseret ved tilføjelsen “+ C”, er standardiseret i SS-EN 10277 - 2. EN 10277 - 2. Den (udgåede) SS-betegnelse er 1312 - 06. Den mindste tilladte strækstyrke på stålet S235JRC er, afhængigt af tykkelsen, i området 355 - 215 MPa. Intervallet for trækstyrke mindskes, og den tilladte minimum forlængelse i en trækprøve øges noget, når fladstangstykkelsen øges. Der er ingen garanti for slagsejhed. 

Tolerancer for S235JRC fladstål i koldtrukket udførelse er gode, niveau h11 som defineret i ISO 286 - 2 gælder for både bredde og tykkelse. Endvidere er retheden noget bedre end for varmvalset fladstål, og efter SS-EN 10278 er den maksimale pilhøjde 0,0015 til 0,0025 af stanges længde. Det tal, der gælder, afhænger af stangens bredde og tykkelse. 

Hvis anvendelsen kræver en holdbar overflade, kan S235 hærdes med gode resultater.

Dokumenter (download)
Produktdetaljer
Hurtig bestilling
Bearbejdningsmuligheder

Vælg overskæringstype

Pris for overskæring og overfladebehandling bliver tilføjet i varekurven.
Leveringsmuligheder
Valgt dato Mulighed for delvis levering


Log på

Jeg har glemt min adgangskode

Vi er glade for du ønsker at blive kunde hos Tibnor. For at kunne handle hos os, skal du ansøge om et kundenummer

Ansøg om kundekonto hos Tibnor

*Bemærk at Tibnor kun handler med virksomheder (B2B), og desværre ikke privatpersoner. Ansøgninger uden gyldigt CVR-nummer bliver derfor ikke behandlet.