text.skipToContent text.skipToNavigation

Bukning

Lad Tibnor levere et færdigbearbejdet og bukket produkt til dig. Vi arbejder ud fra dine specifikationer, og du får en komponent, der er klar til at blive brugt i din videre produktion. Bukning indebærer, at materialet bearbejdes i en kantpresse til den specificerede form. Det er en produktionsproces, der primært bruges til plader. Vi har et tæt samarbejde med SSAB, så vi kan udnytte SSAB-stålets egenskaber bedst muligt.

Lad Tibnor kantpresse materialet, inden det leveres til dig. Vi kantpresser i henhold til dine specifikationer. Vi håndterer materialer med en længde på helt op til 14 meter og en pressekraft på 4.000 ton. Vi tilbyder også rør, der er bukket i flere trin, inklusive svejsning.

Tibnor tilbyder koldformede profiler, der er fremstillet i henhold til SSAB's fremstillingsprogram. Profilerne fremstilles ved hjælp af rulleformning i flere trin, indtil man har den ønskede profil. SSAB's omfattende sortiment af koldformede, åbne stålprofiler giver store og varierende muligheder hvad ståltyper (op til S900) og former angår. En ståltype og en form, der er perfekt til formålet, giver store vægtmæssige og økonomiske besparelser. Hver vægtenhed, du sparer, giver dig lettere konstruktioner og lavere transportomkostninger. Vores koldformede, åbne profiler fremstilles i henhold til EN 10162.

Tibnor kan levere plader, der er rundvalsede og klar til din produktion. Rundvalsning indebærer, at pladerne formes i en valsemaskine ved hjælp af tre eller fire valser, indtil man har opnået den ønskede radius. Rundvalsede plader bruges fx som svøbsplader til beholdere eller afbarkningstromler.

Tibnors kapacitet
Bredde3 250 mm
Tykkelse50 mm (fra underleverandør kan vi tilbyde op til 120 mm)

Kontakt os i dag

Hos Tibnor drives vi af at gøre en forskel for vores kunder. Sammen gør vi nemlig den nordiske industri stærkere. Hvad kan vi gøre for dig?

Kontakt os
Hurtig bestilling
Bearbejdningsmuligheder

Vælg overskæringstype

Pris for overskæring og overfladebehandling bliver tilføjet i varekurven.
Leveringsmuligheder
Valgt dato Mulighed for delvis levering


Log på

Jeg har glemt min adgangskode

Vi er glade for du ønsker at blive kunde hos Tibnor. For at kunne handle hos os, skal du ansøge om et kundenummer

Ansøg om kundekonto hos Tibnor

*Bemærk at Tibnor kun handler med virksomheder (B2B), og desværre ikke privatpersoner. Ansøgninger uden gyldigt CVR-nummer bliver derfor ikke behandlet.