text.skipToContent text.skipToNavigation

Digitalisering til stålindustrien

Udforsk nye og innovative værktøjer

Tibnor Digitale Services

Vores mål er at digitalisere hele forsyningskæden af stål og metaller. Udforsk alle vores digitale services designet for dig.

Kundeportal

Vores kundeportal er en købskanal, som giver dig mulighed for at bestille online. En intuitiv brugerflade gør din købsproces hurtigere og lettere.

EDI

EDI (Electronic Data Interchange) giver automatisk udveksling af data mellem to ERP-systemer. En EDI-forbindelse hjælper med at reducere omkostninger og minimere fejl som resultat af manuel dataoverførsel. Vi understøtter standarderne EDIFRAKT og XML Monitor. Vi kan også tilpasse brugerfladen så den passer til alle forretningsspecifikke krav. Når du bruger en EDI-forbindelse, der udfører og modtager ordrer, er adgang til ordre- og leveringsbekræftelser og fakturaer ukompliceret. Vi tilbyder også løsninger ift. e-fakturering i standard Svefrakt eller EHF.

PunchOut OCI

Tibnor PunchOut OCI er den perfekte løsning til at bruge dit eget ERP-system til onlinekøb. Forbind blot dit ERP-system til Tibnors kundeportal og bestil direkte uden at skulle indtaste data manuelt to gange. Alle relevante informationer vil automatisk blive udvekslet mellem systemerne. Ved at bruge PunchOut OCI kan du drage fordel af alle Tibnors kundeportalfunktioner. Tilføj produkter til din indkøbskurv og håndter din ordre som sædvanligt. Alle ordreinformationer bliver sendt til dit ERP-system. Spar tid og penge ved at strømline din købsproces.

Faktura

For at forenkle din fakturahåndtering og som del af vores miljøarbejde tilbyder vi din virksomhed tre forskellige måder at modtage fakturaer fra Tibnor elektronisk. 

Vores tjenester

Kontakt os i dag

Hos Tibnor drives vi af at gøre en forskel for vores kunder. Sammen gør vi nemlig den nordiske industri stærkere. Hvad kan vi gøre for dig?

Kontakt os
Hurtig bestilling
Bearbejdningsmuligheder

Vælg overskæringstype

Pris for overskæring og overfladebehandling bliver tilføjet i varekurven.
Leveringsmuligheder
Valgt dato Mulighed for delvis levering


Log på

Jeg har glemt min adgangskode

Vi er glade for du ønsker at blive kunde hos Tibnor. For at kunne handle hos os, skal du ansøge om et kundenummer

Ansøg om kundekonto hos Tibnor

*Bemærk at Tibnor kun handler med virksomheder (B2B), og desværre ikke privatpersoner. Ansøgninger uden gyldigt CVR-nummer bliver derfor ikke behandlet.