text.skipToContent text.skipToNavigation

Arbejd hos Tibnor - The natural choice

Kom og vær med

Vores medarbejdere er vores største aktiv

Bliv en del af den største ståldistributør på markedet. Vi udvikler hele tiden vores virksomhed og medarbejdere i en mere moderne, digital, sikker og bæredygtig retning. Bliv en del af Tibnor og tag del i rejsen.

Tibnor vil være branchen bedste arbejdsplads

Hvad kan Tibnor tilbyde dig?

Hos Tibnor bliver du en del af en fantastisk organisation med masser af udviklings- og karrieremuligheder.

Vi er den ansvarsfulde partner

At udvise ansvar er en del af Tibnors DNA og det er for os naturligt at være en ansvarsfuld forretningspartner.

Læs mere

Safety first – Altid!

At arbejde systematisk og struktureret med sikkerhed på alle niveauer i virksomheden – det er nøglen til at nå visionen om nul ulykker.

Læs mere

Hvad interesserer dig?

Your natural choice

Sikkerhed

Sikkerhed er kernen i vores kultur

Sikkerhed handler om at kunne gå sikkert hjem efter arbejde til sin familie og sine venner. Det handler om mennesker, og det betyder meget for os. Vi er opmærksomme på de mange risici, der er forbundet med vores logistik og produktion, og derfor er det vigtigt at reducere disse systematisk hver eneste dag.

Tibnors fælles mål er at sigte mod nul ulykker. Hvordan kan vi opnå det? Ved sammen at fokusere på sikkerhed i vores daglige arbejde. Hos Tibnor er sikkerhed altid på dagsordenen, ikke kun i produktionen, men også i salgs- og supportfunktionerne. Vi fokuserer på at identificere risici, reducere dem og lære af dem. Vi forsøger at sikre, at de samme skader ikke opstår flere gange. Vi ved også, at menneskelige faktorer spiller en vigtig rolle i sikkerhedsrisici, og det er derfor, sikkerhedsarbejde handler om at arbejde med mennesker.

Hos Tibnor kommer sikkerhed først i alt, hvad vi gør.

Lean

Lean way forward

At Tibnor, we are continuously developing our ways of working based on our lean philosophy “SSAB One”. Continuous improvements involves constant learning and daily improvements.

We need to continuously improve to stay relevant in the market, for our customers, employees and our society. How do we ensure this? At Tibnor, we develop our ways of working based on our lean philosophy “SSAB One”. We work like this in all teams and in all countries to secure Tibnor’s competitiveness, to eliminate waste in our flows, to increase effectiveness in our ways of working and processes and to create engagement amongst all employees who are all involved in this work.

Practically all our teams in all countries have meetings daily or weekly to manage the teams’ workloads, and to find deviations and improvements. We also focus on problem solving in all teams to improve the so-called “normal state”. The idea is to use everyone’s knowledge in order to improve together. This is how we create commitment at Tibnor.

Mangfoldighed

Mangfoldighed hos Tibnor

Hos Tibnor respekterer vi alle og forsøger at sikre, at ingen bliver behandlet dårligere på baggrund af køn, seksuel orientering, race, etnisk oprindelse, alder, religion eller tro.

Vi er overbeviste om, at mangfoldighed beriger vores forretning og virksomhedskultur. Som en del af SSAB-koncernen arbejder vi tæt sammen med kunder og leverandører over hele verden. For at kunne opfylde deres behov på den bedst mulige måde, er vi nødt til at forstå deres indgangsvinkel og kultur. Vi beskæftiger mænd og kvinder fra forskellige steder i verden, folk med forskellige kompetencer og erfaringer. Som virksomhed stræber vi efter at give alle vores medarbejdere lige muligheder for at udvikle sig i virksomheden og føle sig inkluderede.

Bæredygtighed

Bæredygtighed er en vigtig drivkraft for Tibnor

Hos Tibnor har vi tre fokusområder for bæredygtighed:

  • Bæredygtig drift
  • Bæredygtige produkter
  • Ansvarsfulde partnerskaber

Bæredygtig drift
Bæredygtig drift betyder, at vi reducerer vores miljøpåvirkning i vores aktiviteter. Vi igangsætter f.eks. løbende initiativer for at udnytte transportkapaciteten og reducere energiforbruget og spild.

Bæredygtige produkter
Bæredygtige produkter betyder, at vi er mere opmærksomme på de miljømæssige og sociale konsekvenser ved vores produkter og ydelser, og vi fokuserer for eksempel på lokale leverancer. Vi tilbyder blandt andet SSAB's avancerede højstyrkestål og hærdet stål, der er stærkere, lettere og også mere bæredygtigt.
Vi er stolte over at være en del af SSAB-koncernen, som har søsat en ekspedition udi bæredygtighed, der revolutionerer stål i hele dets livscyklus – fra fremstillingen til slutanvendelse og 100 % genanvendelighed. I dag udleder SSAB's højovne 7 % mindre CO2 end EU-gennemsnittet, men SSAB vil være endnu bedre. Innovation i HYBRIT-initiativet sigter mod fossilfri stålproduktion inden år 2045. Læs mere på SSAB's hjemmeside

Ansvarsfulde partnerskaber
Ansvarsfulde partnerskaber som et fokusområde betyder, at vi løbende igangsætter initiativer inden for sundhed og sikkerhed, men også relateret til mangfoldighed og forretningsetik.

The natural choice

Slut dig til os nu og arbejd hos Tibnor

Ledige stillinger
Hurtig bestilling
Bearbejdningsmuligheder

Vælg overskæringstype

Pris for overskæring og overfladebehandling bliver tilføjet i varekurven.
Leveringsmuligheder
Valgt dato Mulighed for delvis levering


Log på

Jeg har glemt min adgangskode

Vi er glade for du ønsker at blive kunde hos Tibnor. For at kunne handle hos os, skal du ansøge om et kundenummer

Ansøg om kundekonto hos Tibnor

*Bemærk at Tibnor kun handler med virksomheder (B2B), og desværre ikke privatpersoner. Ansøgninger uden gyldigt CVR-nummer bliver derfor ikke behandlet.