text.skipToContent text.skipToNavigation

CSR

Vi er overbeviste om, at det er sammen, vi skaber en mere bæredygtig fremtid. Kontakt os, og lad os sammen gøre en indsats for at gøre det lidt bedre i fremtiden.

Tibnor - Vi tager ansvar hele vejen

Hos Tibnor har vi fokus på hele tiden at lære sammen for at blive endnu bedre. Vi skal være lidt bedre i morgen end vi var i går, ved at skabe en mere bæredygtig drift, flere bæredygtige tilbud og dermed blive en mere ansvarlig partner samt være frontløber i forhold til vores medarbejderes sikkerhed. Vores bæredygtighedsarbejde går ud på, at tage ansvar i hele vores forretning, begyndende med hvor vi køber vores materialer, kvalitet i hvert trin af vores forretning, opfatte vores medarbejdere som vores mest værdifulde aktiv for yderligere at forbedre vores processer, støtte vores kunder i deres fremtidige udfordringer og skabe en stærk og rentabel virksomhed - som du kan stole på.

Vi realiserer vores bæredygtighedsarbejde gennem vores værdier, som vi har til fælles med SSAB og hjælper os med at skelne mellem rigtigt og forkert.

Driven - Sammen skaber vi værdi
True - Gør hvad der er rigtigt
Ahead – Fremtiden i tankerne

Vores ansvarlighedsstrategi

Dokumenter til download

Hvilken miljøpåvirkning har et stålprodukt gennem hele sin livscyklus?

Det kan du finde ud af gennem EPD'ere, som er blevet udarbejdet for vores moderselskab Tibnor AB. EPD står for Environmental Product Declaration, og er en tredjepartscertificeret miljøproduktdeklaration. Det internationale EPD®-system administreres af EPD International AB i Sverige og er en tredjepartscertificeret miljøvaredeklaration for alle organisationer og industrier rundt om i verden, der ønsker at rapportere livscyklus for deres produkter fra "vugge til grav". Med et stærkt fokus på miljøet og C02-aftryk er EPD®-systemet en pålidelig og gennemsigtig måde at vise, at du som virksomhed præsterer, når det kommer til bæredygtighed.

Tibnor AB er den første til at komme ind på det svenske marked for ståldistribution og kontrollerer nu også trin A4 i produktets livscyklus. Trin A4 refererer til distributørtrinnet og er det trin, der finder sted mellem fremstilling af stål og levering til kunden i brugerfasen.

Download Tibnors EPD'er i nedenstående links:

Download EPD Reinforcing Bar 

Download EPD Reinforcing mesh

Download EPD Cut and bent rebar

Download EPD Hot rolled Strip

Download EPD Beams

Download EPD Cold-formed Structural hollow sections

Download EPD Hot finished structural hollow sections

Download EPD Merchant bars

Vores certificeringer sikrer, at Tibnors ansvarlighedsarbejde er i fokus

Vores certificeringer sikrer, at Tibnors ansvarlighedsarbejde er i fokus, og at vi konstant udvikler og forbedrer os. Vores certifikater bidrager til, at vi har kunden i fokus, at vi identificerer forbedringer i vores processer, udvikler forretningen og reducerer kvalitetsmangler. 

Download vores certifikater i nedenstående links:

Tibnor har siden 2002 været kvalitetscertificeret og er desuden certificeret indenfor arbejdsmiljø:

Med certifikater på vedvarende energi fra europæiske vindmøller støtter vi, i samarbejde med Ørsted den grønne omstilling:  

Direktiv 

Download dokumenter via nedstående links: 

Tibnor emission statement

Tibnor emission data model

REACH

En kemikalielovgivning for EU. REACH er en kemikalielovgivning, der erstatter store dele af de kemikalieregler, der gjaldt i EU inden den 1. juni 2007. REACH står for Registration, Evaluation, Authorization and Restriction of Chemicals. På dansk: registrering, evaluering, godkendelse og begrænsning af kemikalier. REACH indeholder også krav til brugere af kemikalier, hvilket ikke forekommer i tidligere lovgivning.

RoHS

Hvordan påvirker direktivet Tibnors produkter? RoHS 2-direktivet (2015/863/EU) begrænser brugen af kviksølv, kadmium, bly, hexavalent krom og flammehæmmerne PBB og PBDE i nye elektriske og elektroniske komponenter, der markedsføres efter 1. juli 2006. 

Konfliktmineraler

Mineraler, hvis udvinding støtter konflikter, har fået betegnelsen ”konfliktmineraler”. I henhold til den amerikanske lov ”Dodd-Frank Act” skal amerikanske virksomheder dokumentere, hvorfra de har købt følgende fire mineraler: tin, tantal, wolfram og guld. En stor del af disse mineraler udvindes i Kongo-Kinshasa og ni omkringliggende lande, hvor penge fra udvindingen bruges af lokale krigsherrer og grupperinger til finansiering af igangværende konflikter. EU-kommissionen har præsenteret et lignende forslag, der også kræver rapportering af de såkaldte konfliktmineraler i EU.

Loven om producentansvar for emballage 

REPA har til opgave at tilbyde virksomheder mulighed for at opfylde deres producentansvar for emballage. Tibnor er medlem af REPA og betaler emballageafgifter, der finansierer indsamling og genanvendelse af emballage.

Tibnor SRR statement

SRR (Ship Recycling regulation, 1257/2013/EC) er en EU-regulering, som er vedtaget for at forhindre, reducere, minimere og i det omfang det er praktisk muligt, eliminere ulykker og skader på menneskers sundhed og miljøet forårsaget af ship recycling.

Tibnor statement on material with Russian and Belarusian origin

Lad os gøre en forskel sammen

Vi er overbeviste om, at det er sammen, vi skaber en mere bæredygtig fremtid. Kontakt os, og lad os sammen gøre en indsats for at gøre det lidt bedre i fremtiden.

Kontakt os
Hurtig bestilling
Bearbejdningsmuligheder

Vælg overskæringstype

Pris for overskæring og overfladebehandling bliver tilføjet i varekurven.
Leveringsmuligheder
Valgt dato Mulighed for delvis levering


Log på

Jeg har glemt min adgangskode

Vi er glade for du ønsker at blive kunde hos Tibnor. For at kunne handle hos os, skal du ansøge om et kundenummer

Ansøg om kundekonto hos Tibnor

*Bemærk at Tibnor kun handler med virksomheder (B2B), og desværre ikke privatpersoner. Ansøgninger uden gyldigt CVR-nummer bliver derfor ikke behandlet.