text.skipToContent text.skipToNavigation

Bearbejdning

Fokuser på det, du er bedst til, og lad Tibnor gøre resten

Hvis du har til hensigt at viderebearbejde materialet, hvilke produktionsprocesser er det så, der tilfører værdi i din virksomhed, og som dine kunder er villige til at betale for?

Samtlige produktionsprocesser er vigtige, men det er langtfra alle, der kan anses for at være en del af en virksomheds kerneproces. Mange produktionsprocesser gennemføres for at forberede materialet på forskellige måder. De forberedende processer tager tid for dine medarbejdere. Ofte kræves der også plads på dit værksted eller på byggepladsen til at gennemføre dem. Plads, du ville kunne bruge til andet. Det er i denne del af processen, vi hos Tibnor kan tilbyde vores services.

Lad os forberede materialet, så din fremstilling kan begynde med det samme. Samtidig fjerner du risikoen for, at noget går galt, og at materiale, du har købt, bliver ødelagt, inden produktionen overhovedet er kommet i gang. Du betaler kun for den mængde, du har brug for, og slipper for spild. Når dine medarbejdere kan beskæftige sig med det, de er bedst til, skaber det mest værdi for dine kunder.

Vi har markedets bedste og største lager- og logistiknetværk i Norden samt professionelle medarbejdere med stor kompetence, hvis drivkraft er at opfylde vores kunders behov. Vores enheder har udstyr, der er specielt konstrueret til forskellige materialetyper, hvilket indebærer, at vi også kan opfylde specifikke behov. Vi har bearbejdningsenheder i Sverige, Norge, Finland, Danmark og Litauen.

Vores bearbejdningsydelser

Kontakt os i dag

Hos Tibnor drives vi af at gøre en forskel for vores kunder. Sammen gør vi nemlig den nordiske industri stærkere. Hvad kan vi gøre for dig?

Kontakt os
Hurtig bestilling
Bearbejdningsmuligheder

Vælg overskæringstype

Pris for overskæring og overfladebehandling bliver tilføjet i varekurven.
Leveringsmuligheder
Valgt dato Mulighed for delvis levering


Log på

Jeg har glemt min adgangskode

Vi er glade for du ønsker at blive kunde hos Tibnor. For at kunne handle hos os, skal du ansøge om et kundenummer

Ansøg om kundekonto hos Tibnor

*Bemærk at Tibnor kun handler med virksomheder (B2B), og desværre ikke privatpersoner. Ansøgninger uden gyldigt CVR-nummer bliver derfor ikke behandlet.