text.skipToContent text.skipToNavigation

Sandblæsning

Sandblæsning gøres med maskiner, der slynger små stålpartikler mod komponenten for at fjerne rust og snavs. Rene komponenter er betydeligt nemmere at bruge i produktionen. Tibnor kan slyngrense op til 2.500 mm brede komponenter til en renhedsgrad på Sa 2,5.

Hvis du lader Tibnor slyngrense stålet inden levering, så ved du, at alle materialeoverflader er renset og klar til din videre produktion. Vi garanterer en renhed på Sa 2,5, hvilket er minimumkravet i de fleste primingssystemer. Vi kan også prime materialet i direkte forbindelse med slyngrensningen. 
Slyngrensning er en process, hvor et roterende slynghjul med stor hastighed slynger stålpartikler mod den overflade, der skal renses. Det er en rensemetode, der fjerner glødeskaller og rust fra stålet, hvilket giver et bedre svejseresultat og gør den videre bearbejdning nemmere.  En slyngrenset overflade giver fx et kraftigere zinklag ved varmforzinkning, da behandlingen påvirker materialets overfladeruhed.

Tibnors kapacitet
Højde maks.500 mm
Bredde maks.3 000 mm
Længde maks.24 000 mm

Tibnor kan tromleafgrate eller vibrationsafgrate materialet. Tromle- og vibrationsafgratning er afgratningsmetoder, der fjerner grater fra mindre emner. Det gøres ved hjælp af vibrationer, keramiske sten, vand og compound, som er en blanding af væsker, der bl.a. vasker og affedter materialet. Der findes to typer afgratningsmaskiner: vibrations-r og tromle. Forskellen er, at man ved vibrationsafgratning bruger større sten, der grovrenser materialet. I en tromleafgrater kaster slynghjul slibemiddel  på emnerne. Det fjerner glødeskaller, men kan efterlade stødmærker på emnerne.

Dette tilbyder Tibnor
Vibrationsafgratning300 kg (5 kg/emne)
Tromleafgratning500 kg (20 kg/emne)

Kontakt os i dag

Hos Tibnor drives vi af at gøre en forskel for vores kunder. Sammen gør vi nemlig den nordiske industri stærkere. Hvad kan vi gøre for dig?

Kontakt os
Hurtig bestilling
Bearbejdningsmuligheder

Vælg overskæringstype

Pris for overskæring og overfladebehandling bliver tilføjet i varekurven.
Leveringsmuligheder
Valgt dato Mulighed for delvis levering


Log på

Jeg har glemt min adgangskode

Vi er glade for du ønsker at blive kunde hos Tibnor. For at kunne handle hos os, skal du ansøge om et kundenummer

Ansøg om kundekonto hos Tibnor

*Bemærk at Tibnor kun handler med virksomheder (B2B), og desværre ikke privatpersoner. Ansøgninger uden gyldigt CVR-nummer bliver derfor ikke behandlet.