text.skipToContent text.skipToNavigation
Produktinformation

34CrNiMo6 er et lavlegeret (krom(Cr)-nikkel(Ni)-molybdæn(Mo)) sejhærdet (QT) stål med et mellem kulstofindhold (C). Sammenlignet med sejhærdet (QT) stål, der er baseret på CrMo som 25CrMo4 og 42CrMo4, er styrkeniveauet for en given dimension højere for 34CrNiMo6, samtidig med at der opnås en god kombination af styrke og sejhed til større diametre.  

Udgangsmaterialet til 34CrNiMo6 er standardiseret i SS-EN ISO 683-2, men dette gælder kun varmvalsede stænger. Smedede stænger med større diameter er yderligere omfattet i SS-EN 10250 – 2. Det materiale, der er lagerført af Tibnor, har bedre styrke og slagsejhed end bestemmelserne i den seneste standard. 

Tibnor’s standard lagerprogram omfatter smedede stænger af stål 16NiCrS4 i skaldrejet udførelse. Diametertolerancen er derefter +3/-0 mm. 

Svejsning af 34CrNiMo6 anbefales ikke. Stålet kan svejses, men fremgangsmåden er kompliceret og tidskrævende. Derudover skal dele fortrinsvis sejhærdes igen efter svejsning. Bearbejdning af sejhærdet (QT) stål betragtes generelt som besværligt og kræver maskiner med høj effekt. Selv med sådanne maskiner skal skærehastigheden være begrænset. 

Hvis anvendelsen kræver en slidbestandig overflade, reagerer 34CrNiMo6 godt på overfladehærdning ved både induktionshærdning og nitrering.

Dokumenter (download)
Produktdetaljer
Hurtig bestilling
Bearbejdningsmuligheder

Vælg overskæringstype

Pris for overskæring og overfladebehandling bliver tilføjet i varekurven.
Leveringsmuligheder
Valgt dato Mulighed for delvis levering


Log på

Jeg har glemt min adgangskode

Vi er glade for du ønsker at blive kunde hos Tibnor. For at kunne handle hos os, skal du ansøge om et kundenummer

Ansøg om kundekonto hos Tibnor

*Bemærk at Tibnor kun handler med virksomheder (B2B), og desværre ikke privatpersoner. Ansøgninger uden gyldigt CVR-nummer bliver derfor ikke behandlet.