text.skipToContent text.skipToNavigation
Produktinformation

Denne type rør anvendes til lettere konstruktioner og er et af de mest almindelige. Inden for bilindustrien anvendes de for eksempel til ratstang i person- og lastbiler, i anhængere og til stativer til afdækninger. Inden for maskinindustrien finder man dem i maskinstativer og maskinbeskyttelse. Møbelindustrien anvender dem blandt andet til ben, lampestativer, garderobeindretninger og butiksindretninger. Du finder dem også i fitnesscentret i mange typer træningsmaskiner. Sammenlignet med EN 10305-3 er det især formen, der adskiller sig.  

De gode egenskaber omfatter især snævre dimensionstolerancer og fine overflader. I mange konstruktioner er det nemmere at bygge med firkantede rør end runde. Rørene fremstilles i koldvalsede stålbånd eller ubehandlede/varmvalsede bånd og er kendetegnet ved tynde vægge. Overfladen er også egnet til forskellige typer overfladebehandling Koldbåndsbaserede rør er velegnet til forkromning. Varmvalsede, bejdsede bånd er egnede til at varmforzinke, elforzinke og lakere. E220 og E235 er de mest almindelige ståltyper på vores lager.

Dokumenter (download)
Produktdetaljer
Hurtig bestilling
Bearbejdningsmuligheder

Vælg overskæringstype

Pris for overskæring og overfladebehandling bliver tilføjet i varekurven.
Leveringsmuligheder
Valgt dato Mulighed for delvis levering


Log på

Jeg har glemt min adgangskode

Vi er glade for du ønsker at blive kunde hos Tibnor. For at kunne handle hos os, skal du ansøge om et kundenummer

Ansøg om kundekonto hos Tibnor

*Bemærk at Tibnor kun handler med virksomheder (B2B), og desværre ikke privatpersoner. Ansøgninger uden gyldigt CVR-nummer bliver derfor ikke behandlet.