text.skipToContent text.skipToNavigation
Produktinformation

Denne type rør er et af de mest almindelige. Det anvendes til lette konstruktioner inden for mange forskellige områder - møbelindustrien, bil- og maskinindustrien, samt inden for sport, hobby og fritid. Man ser dem blandt andet i møbelstel til skriveborde, hylder og armaturer, i butiksindretning og hyldeknægte, i hjælpemidler til handicappede, legeredskaber og cykler, som hegnspinde, teltstænger og i stiger. På nogle områder inden for byggebranchen er disse runde rør et godt valg, for eksempel til faldsikring og sikkerhedsanordninger. Dette produkt er meget populært og bruges bredt, hvilket skyldes dets gode egenskaber, blandt andet snævre dimensionstolerancer og fine overflader.  

Sammenlignet med EN 10305-5 er det især formen, der adskiller sig.  Rørene fremstilles i koldvalsede stålbånd eller ubehandlede/varmvalsede bånd og er kendetegnet ved tynde vægge. Overfladen er også egnet til forskellige typer overfladebehandling Koldbåndsbaserede rør er velegnet til forkromning. Varmvalsede, bejdsede bånd er egnede til at varmforzinke, elforzinke og lakere. E220 og E235 er de mest almindelige ståltyper på vores lager.

Dokumenter (download)
Produktdetaljer
Hurtig bestilling
Bearbejdningsmuligheder

Vælg overskæringstype

Pris for overskæring og overfladebehandling bliver tilføjet i varekurven.
Leveringsmuligheder
Valgt dato Mulighed for delvis levering


Log på

Jeg har glemt min adgangskode

Vi er glade for du ønsker at blive kunde hos Tibnor. For at kunne handle hos os, skal du ansøge om et kundenummer

Ansøg om kundekonto hos Tibnor

*Bemærk at Tibnor kun handler med virksomheder (B2B), og desværre ikke privatpersoner. Ansøgninger uden gyldigt CVR-nummer bliver derfor ikke behandlet.