text.skipToContent text.skipToNavigation

Digitalisering til stålindustrien

Udforsk nye og innovative værktøjer

Faktura

For at forenkle din fakturahåndtering og som del af vores miljøarbejde tilbyder vi din virksomhed tre forskellige måder at modtage fakturaer fra Tibnor elektronisk. 

Faktura via e-mail

Ved at få tilsendt fakturaer direkte til din e-mail kan du nemt gemme disse i PDF-format. Samtidig skåner du miljøet ved at bruge mindre papir og færre postforsendelser. Desuden sparer du fakturagebyret.  Du registrerer dig her.

Elektronisk faktura

I stedet for at modtage dine fakturaer via e-mail kan du modtage disse direkte i dit økonomisystem. Vi har forbindelse til de fleste finansielle systemer. Er du interesseret i EDI-fakturering via Bis Biling 3.0 eller XML? Du registrerer dig her.

Faktura via EDI/EDIFACT 

I stedet for at modtage dine fakturaer via e-mail kan du modtage disse direkte i dit økonomisystem. Vi har forbindelse til de fleste finansielle systemer. Er du interesseret i EDI-fakturering via EDIFACT. Du registrerer dig ved at kontakte kredit.danmark@tibnor.com. 

Hurtig bestilling
Bearbejdningsmuligheder

Vælg overskæringstype

Pris for overskæring og overfladebehandling bliver tilføjet i varekurven.
Leveringsmuligheder
Valgt dato Mulighed for delvis levering


Log på

Jeg har glemt min adgangskode

Vi er glade for du ønsker at blive kunde hos Tibnor. For at kunne handle hos os, skal du ansøge om et kundenummer

Ansøg om kundekonto hos Tibnor

*Bemærk at Tibnor kun handler med virksomheder (B2B), og desværre ikke privatpersoner. Ansøgninger uden gyldigt CVR-nummer bliver derfor ikke behandlet.