text.skipToContent text.skipToNavigation

Den næste generation af genbrugsstål

SSAB tager det næste skridt mod en mere bæredygtig fremtid med verdens første stål uden fossile kuldioxidudledninger. SSAB Zero™ er baseret på genanvendt stålskrot og produceres med fossilfri el og biogas. Resultatet er et stål, der praktisk talt ikke producerer fossile kuldioxidemissioner. I løbet af efteråret 2023 vil vi hos Tibnor kunne forsyne det danske marked med produkter inden for SSAB Zero™. Tag skridtet mod en mere bæredygtig fremtid sammen med Tibnor og SSAB.

Hvorfor SSAB Zero™?

SSAB Zero video

SSAB udvikler ikke kun verdens første fossilfri stål, men tilbyder nu også en type stål baseret på genbrugsmateriale, uden fossile kuldioxidudledninger. Med SSAB Zero™ tager SSAB det næste skridt mod en grønnere fremtid.

Vejen til bæredygtigt stål

Det moderne samfund er bygget af stål. Dette gælder alt lige fra bygninger og broer til biler og husholdningsartikler. Nu revolutionerer SSAB industrien med deres emissionsfrie stål, og viser vejen til en fossilfri fremtid.

Læs mere

Fremtiden er fossilfri

SSAB Fossil-free™ stål er produceret ved hjælp af HYBRIT® teknologi, med direkte reduktion af jernmalm ved hjælp af fossilfri brintgas. Processen udleder vand i stedet for CO2 som restprodukt.

Læs mere

Ofte stillede spørgsmål: SSAB Zero™

Hvad er SSAB Zero™?

SSAB Zero™ er stål fremstillet af genbrugsstål. Dette betyder grundlæggende nul emissioner under stålproduktion, uden massebalancetildeling eller udnyttelse af emissionsrettigheder.

Hvornår vil SSAB Zero™ kunne købes hos Tibnor?

Zero™ stålprodukter vil blive lanceret i 2023. Tibnor vil i første omgang tilbyde stålplader i form af produkterne: Dekaperede SSAB 355 MCD Zero.

Som kunde, hvad er fordelene og ulemperne ved SSAB Zero™?

Den største fordel ved SSAB Zero™ er, at det er et stål, der næsten ikke udleder kuldioxid fra fossile brændstoffer. Stålets fremstillingmetode betyder at fossile brændstoffer at blive i jorden, hvilket betyder, at du og dine slutbrugere bliver en del af en emissionsfri værdikæde. Den eneste ulempe ved SSAB Zero stål er, at opstartsomkostningerne er højere. Stålet er dyrere at fremstille og har derfor en højere kostpris.

Hvordan kan jeg finde ud af mere om SSAB Zero™?

Kontakt din kontaktperson hos Tibnor.

Registrer dig her, hvis du er interesseret i at købe SSAB Zero™ fra Tibnor

Ved at udfylde formularet, giver du Tibnor tilladelse til at behandle dine personlige data og godkender samtidigt vores fortrolighedspolitik. Vi følger altid lokale regler for datahåndtering.

Udfyld alle felterne korrekt.Der opstod en teknisk fejl.Tak for din meddelelse. Vi kontakter dig hurtigst muligt.
Hurtig bestilling
Bearbejdningsmuligheder

Vælg overskæringstype

Pris for overskæring og overfladebehandling bliver tilføjet i varekurven.
Leveringsmuligheder
Valgt dato Mulighed for delvis levering


Log på

Jeg har glemt min adgangskode

Vi er glade for du ønsker at blive kunde hos Tibnor. For at kunne handle hos os, skal du ansøge om et kundenummer

Ansøg om kundekonto hos Tibnor

*Bemærk at Tibnor kun handler med virksomheder (B2B), og desværre ikke privatpersoner. Ansøgninger uden gyldigt CVR-nummer bliver derfor ikke behandlet.