text.skipToContent text.skipToNavigation

Det er vigtigt med den rette samarbejdspartner

”Det kører bare,” sådan siger Lars Jørgensen, direktør for LJ Maskinteknik A/S om sit samarbejde med Tibnor.

Det er vigtigt for virksomheder, som udfører spåntagende bearbejdning, at de samarbejder med den helt rigtige ståldistributør, så de kan være så konkurrencedygtige som muligt. Det kan Lars Jørgensen, der er direktør for LJ Maskinteknik A/S i Egtved tale med om. Hans virksomhed producerer 45.000 emner årligt til en kunde i vindmøllebranchen. Det er en meget vigtig opgave for hans forretning, men det er også en opgave, som godt kunne blive produceret i Østen. Derfor har han samarbejdet med Tibnors produktspecialist om, hvordan opgaven kan løses så effektivt som muligt.

- Det vigtigste er, at vi kan levere til tiden og til en konkurrencedygtig pris, og det kan vi, fordi vi styrer produktionen effektivt. Her har det stor betydning, at forsyningerne fra Tibnor kører helt sikkert. Stålet er stablet, som vi ønsker det, og det kommer den dag, som vi har aftalt,” siger Lars Jørgensen.

Bruger Tibnors save set-up

Effektiviteten er blandt andet helt i top, fordi LJ Maskinteknik gør brug af Tibnors omkostningseffektive save set-up, og de 500 tons stål, som virksomheden skal bruge
til opgaven, bliver derfor leveret i den rigtige længde.

- Vi har selv en sav stående, men det ville lægge vores saveafdelingen helt ned, hvis vi selv skulle klare de 45.000 snit. Det er en god forretning for os at få emnerne savet hos Tibnor, og så kan vi koncentrere os om vores kerneforretning,” siger Lars Jørgensen.

God dialog med Tibnor

Tibnor leverer stålet i paller, som er stablet sådan, at det passer præcist til virksomhedens robot og er lige til at gå til.

- Med en produktion som vores, er det vigtigt, at vi tænker os om og gør det hele så effektivt som muligt, så alle led giver værdi til næste led. Derfor er den gode dialog med Tibnor vigtig for os. Dertil har andre ståldistributører hverken kunnet matche Tibnors set-up eller pris,” siger Lars Jørgensen.

Kontakt os i dag

Hos Tibnor drives vi af at gøre en forskel for vores kunder. Sammen gør vi nemlig den nordiske industri stærkere. Hvad kan vi gøre for dig?

Kontakt os
Hurtig bestilling
Bearbejdningsmuligheder

Vælg overskæringstype

Pris for overskæring og overfladebehandling bliver tilføjet i varekurven.
Leveringsmuligheder
Valgt dato Mulighed for delvis levering


Log på

Jeg har glemt min adgangskode

Vi er glade for du ønsker at blive kunde hos Tibnor. For at kunne handle hos os, skal du ansøge om et kundenummer

Ansøg om kundekonto hos Tibnor

*Bemærk at Tibnor kun handler med virksomheder (B2B), og desværre ikke privatpersoner. Ansøgninger uden gyldigt CVR-nummer bliver derfor ikke behandlet.