text.skipToContent text.skipToNavigation

Logistik

Stål og metaller fra vores lager med korte gennemløbstider

Vil du have materiale fra vores lager med korte gennemløbstider, så du slipper for selv at lagre stål og metaller og kan bestille mere, så snart du har brug for det? Eller har du et projekt, hvor du har brug for en materialestrøm helt uden forstyrrelser, dag efter dag? Nogle har brug for hurtige leverancer fra lager, andre har brug for mere avancerede løsninger. Uanset hvilken situation du står over for, kan Tibnor hjælpe dig. Vi er eksperter i at organisere materialestrømme, så de passer til hver enkelt kundes produktion. Ved at være en aktiv partner i din samlede forsyningskæde af stål og metaller, bidrager vi til din lønsomhed.

Vi har et gennemtænkt distributionssystem og tilbyder mange forskellige logistikløsninger. Distribution kan ske med kranvogn i henhold til køreplan eller med rutekørsel, hvor der samlastes med andre virksomheders gods, og hvor kunden selv losser. Det er godt set fra et miljømæssigt synspunkt.

Alt fra levering inden for 24 timer fra lager til individuelle materialestrømme, der er nøjagtigt tilpassede efter dine behov. Uanset hvilke behov vores kunder har, så vil vi have, at de skal have mulighed for at mindske deres kapitalbinding og deres miljøpåvirkning, samtidig med at man frigør ressourcer og arealer til kernevirksomheden.

Smarte logistikløsninger er tilsyneladende enkle, men de hjælper dig med at spare tid og penge. Kontakt os, og fortæl om dine behov og forudsætninger, så finder vi i fællesskab frem til den bedste løsning.

Logistiktjenester

  • Skræddersyede direkte leverancer 
  • Lagerlevering
  • Færdigvarelagre 
  • Kundetilpasset emballage
  • Skræddersyede palleetiketter

Kontakt os i dag

Hos Tibnor drives vi af at gøre en forskel for vores kunder. Sammen gør vi nemlig den nordiske industri stærkere. Hvad kan vi gøre for dig?

Kontakt os