text.skipToContent text.skipToNavigation

Bæredygtigt tilbud 

Vi er opmærksomme på vores produkter og tjenesters miljø- og samfundsmæssige påvirkning og fokuserer derfor på lokalt indkøb. Vi tilbyder blandt andet SSAB's avancerede højstyrkestål og hærdet stål, der er stærkere, lettere og mere holdbare. Vi er stolte over at være en del af SSAB-koncernen, som har påbegyndt en bæredygtighedsrejse, der revolutionerer stål gennem hele dets livscyklus – fra produktion til slutbrugeren og med en genanvendelsesgrad på 100%. I dag udleder SSAB's højovne 7% mindre CO2 end EU-gennemsnittet, men SSAB har større ambitioner. Gennem innovationer i HYBRIT-projektet vil SSAB levere fossilfrit stål til markedet allerede i 2026.

Tibnor har også et tæt samarbejde med andre nordiske stålproducenter, der alle er præget af høj kvalitet og ressourceeffektiv produktion. Udover SSAB har Tibnor også stærke relationer til Outokumpu, Ovako, Speira, Celsa, Gränges og Duferco Danish Steel. Således kommer >60% af Tibnors materialekøb i dag fra nordiske fabrikker. 

Læs mere

Lad os gøre en forskel sammen

Vi er overbeviste om, at det er sammen, vi skaber en mere bæredygtig fremtid. Kontakt os, og lad os sammen gøre en indsats for at gøre det lidt bedre i fremtiden.

Kontakt os
Hurtig bestilling
Bearbejdningsmuligheder

Vælg overskæringstype

Pris for overskæring og overfladebehandling bliver tilføjet i varekurven.
Leveringsmuligheder
Valgt dato Mulighed for delvis levering


Log på

Jeg har glemt min adgangskode

Vi er glade for du ønsker at blive kunde hos Tibnor. For at kunne handle hos os, skal du ansøge om et kundenummer

Ansøg om kundekonto hos Tibnor

*Bemærk at Tibnor kun handler med virksomheder (B2B), og desværre ikke privatpersoner. Ansøgninger uden gyldigt CVR-nummer bliver derfor ikke behandlet.