text.skipToContent text.skipToNavigation

Fra ufaglært til faglært medarbejder

I Tibnor A/S investerer vi i nuværende medarbejderes udvikling. I september 2020 er der derfor lavet uddannelsesaftaler med syv timelønnede medarbejdere fra lageret i Taulov, der alle har et ønske om at påbygge kompetencer og blive faglærte.

- Jeg har været her i ti år, og vil egentlig gerne have papir på alt det, som jeg har lært. Samtidig er jeg interesseret i at lære nyt, da jeg forventer at have job inden for branchen i mange år fremover, fortæller André Iversen, Lager- og logistikoperatør på lageret i Taulov. 

- Vi tilbyder vores medarbejdere at tage en uddannelse og blive voksenlærlinge. Kompetenceudvikling og uddannelse indgår i virksomhedens strategi med udgangspunkt i fremtidige kompetencebehov. Vi støtter vores medarbejdere i at opkvalificere sig, og det er aldrig for sent at uddanne sig, udtaler Charlotte Rye, HR Manager i Tibnor A/S. 

- Voksenlærlingeforløbet er både en fordel for vores timelønnede medarbejdere og vores virksomhed. For den enkelte medarbejder kan det at gå fra ufaglært til faglært skabe større tilfredshed og Tibnor får en endnu mere erfaren og kompetent arbejdskraft, der bidrager med nyeste viden og metoder. Dygtige medarbejdere bliver et endnu større konkurrenceparameter i fremtiden, afslutter Charlotte Rye.

Kontakt os i dag

Hos Tibnor drives vi af at gøre en forskel for vores kunder. Sammen gør vi nemlig den nordiske industri stærkere. Hvad kan vi gøre for dig?

Kontakt os
Hurtig bestilling
Bearbejdningsmuligheder

Vælg overskæringstype

Pris for overskæring og overfladebehandling bliver tilføjet i varekurven.
Leveringsmuligheder
Valgt dato Mulighed for delvis levering


Log på

Jeg har glemt min adgangskode

Vi er glade for du ønsker at blive kunde hos Tibnor. For at kunne handle hos os, skal du ansøge om et kundenummer

Ansøg om kundekonto hos Tibnor

*Bemærk at Tibnor kun handler med virksomheder (B2B), og desværre ikke privatpersoner. Ansøgninger uden gyldigt CVR-nummer bliver derfor ikke behandlet.