text.skipToContent text.skipToNavigation

Tibnor opdaterer fragt- og miljøtillæg

På grund af kraftigt stigende energi- og fragtomkostninger, ændrer vi vores fragt- og miljøtillæg gældende fra d. 1. september 2022. 

Vi har i en længere periode oplevet stigende omkostninger, men vi har indtil nu valgt ikke at ændre vilkårene for dig som kunde. Vi må dog indse, at vi nu rammer et omkostningsniveau, som gør os nødsaget til, at ændre på vores servicetillæg.

Miljøtillæg
Miljøtillægget pr. 1. september 2022 ændres fra DKK 49,- til DKK 79,-. Dette bliver pålagt den første ordre pr. dag. Bestilles der flere ordrer samme dag, betaler du kun for miljøtillægget én gang.

Fragttillæg
For leveringer under 500 kg. ændres fragtgebyret fra DKK 595,- til DKK 695,-. Er leveringen på over 500 kg. bliver den fortsat frit leveret.

Har du spørgsmål til ovenstående, er du velkommen til at kontakte os.

Kontakt os i dag

Hos Tibnor drives vi af at gøre en forskel for vores kunder. Sammen gør vi nemlig den nordiske industri stærkere. Hvad kan vi gøre for dig?

Kontakt os
Hurtig bestilling
Luk Bearbejdningsmuligheder

Vælg overskæringstype

Pris for overskæring og overfladebehandling bliver tilføjet i varekurven.
Leveringsmuligheder
Valgt dato Mulighed for delvis levering


Log på

Jeg har glemt min adgangskode

Vi er glade for du ønsker at blive kunde hos Tibnor. For at kunne handle hos os, skal du ansøge om et kundenummer

Ansøg om kundekonto hos Tibnor

*Bemærk at Tibnor kun handler med virksomheder (B2B), og desværre ikke privatpersoner. Ansøgninger uden gyldigt CVR-nummer bliver derfor ikke behandlet.