text.skipToContent text.skipToNavigation

Effektive og ansvarsfulde indkøb 

Sammen med de øvrige virksomheder i SSAB-koncernen, har Tibnor en bæredygtighedspolitik for leverandører, som er baseret på FN’s Global Compact. Den indeholder arbejds- og menneskerettigheder, sundhed og sikkerhed, korruptionsbekæmpelse og miljøspørgsmål. Endvidere forbeholder vi os retten til at undersøge vores leverandører yderligere for at sikre, at de principper der angives i vores bæredygtighedspolitik efterleves.

- Bæredygtighed er en integreret del af vores indkøbsarbejde. Vi evaluerer alle vores leverandører baseret på kvalitet, leveringssikkerhed, priser og bæredygtighed, siger Jonathan Nejman, ansvarlig for indkøb og lagerstyring i Tibnor-koncernen.

Mulighed for at mindske klimapåvirkningen

Over 90% af miljøpåvirkningen fra Tibnors produkter, sker inden produkterne ankommer til Tibnor – altså hos producenten. Den resterende del kommer først og fremmest fra transporten samt en lille del fra Tibnors egen drift. 

- Ved at overveje ressourceeffektiviteten og miljøbelastningen i valget af leverandør, har vores indkøbsfunktion store muligheder for, at påvirke det totale klimaaftryk i den nordiske forsyningskæde, fortæller Jonathan Nejman. 

- Ingen anden distributør har så høj en andel af nordisk materiale som Tibnor. Vi har et tæt samarbejde med de nordiske materialeleverandører, som ligger i front, og visse endda verdensledende, når det gælder genanvendelse af materiale og begrænset udslip af drivhusgasser. Derudover holder vi samtidigt omkostningerne og udslippet nede ved at undgå unødige lange transporter af materialet, fortsætter Jonathan Nejman.

Kontinuerlig udvikling af bæredygtig forsyningskæde 

Tibnor har i 2021 udført en spørgeskemaundersøgelse og spurgt kunderne, hvilke udfordringer de oplever samt hvordan spørgsmål omkring bæredygtighed påvirker deres indkøbsbeslutninger. 

- Vi vil fortsætte med at udvikle en bæredygtig forsyningskæde for stål og metaller på det nordiske marked, og det mener jeg, vi gør både bedst og hurtigst sammen med vores kunder, afslutter Jonathan Nejman. 

Kontakt os i dag

Hos Tibnor drives vi af at gøre en forskel for vores kunder. Sammen gør vi nemlig den nordiske industri stærkere. Hvad kan vi gøre for dig?

Kontakt os
Hurtig bestilling
Bearbejdningsmuligheder

Vælg overskæringstype

Pris for overskæring og overfladebehandling bliver tilføjet i varekurven.
Leveringsmuligheder
Valgt dato Mulighed for delvis levering


Log på

Jeg har glemt min adgangskode

Vi er glade for du ønsker at blive kunde hos Tibnor. For at kunne handle hos os, skal du ansøge om et kundenummer

Ansøg om kundekonto hos Tibnor

*Bemærk at Tibnor kun handler med virksomheder (B2B), og desværre ikke privatpersoner. Ansøgninger uden gyldigt CVR-nummer bliver derfor ikke behandlet.