text.skipToContent text.skipToNavigation

Tibnor lancerer Outlet

Tibnors nye Outlet indeholder masser af produkter indenfor forskellige produktkategorier til fordelagtige priser.

Hos Tibnor stræbes der altid efter, at have de varer på lager, der modsvarer kundernes ønsker, samt at have muligheden for at agere, hvis ny efterspørgsel opstår. Dette kræver stor fleksibilitet og den fleksibilitet skabes fremadrettet bl.a. gennem Tibnors nye Outlet:

- Vores nye Outlet muliggør et sundere lager, idet det giver os mulighed for effektivt at sælge udgående produkter, rester mv. for at skabe plads til nye produkter. Samtidigt er det til stor glæde for vores kunder, da de kan købe disse Outlet-produkter til fordelagtige priser, fortæller Søren Pliniussen, salgsdirektør i Tibnor A/S.

Udover, at den nye Outlet bidrager til et sundere lager, påvirkes mængden af skrot efter bearbejdning ligeledes:

- Vores Outlet taler direkte ind i vores ambitioner om at reducere skrot, da vi i første omgang forsøger at sælge rester og stumper gennem vores Outlet, afslutter Søren Pliniussen.

Tibnors nye Outlet indeholder allerede masser af produkter indenfor forskellige produktkategorier. Der vil løbende blive fyldt op med nye produkter fremadrettet.

Den nye Outlet er allerede lanceret og kan findes på Tibnors hjemmeside eller direkte ved at klikke her.

Kontakt os i dag

Hos Tibnor drives vi af at gøre en forskel for vores kunder. Sammen gør vi nemlig den nordiske industri stærkere. Hvad kan vi gøre for dig?

Kontakt os