text.skipToContent text.skipToNavigation

Det naturlige valg:

Tibnor tager ansvar hele vejen

Hos Tibnor tager vi ansvar for produktets rejse fra vugge til grav. Undervejs sørger vores specialister for at give dig markedets bedste rådgivning, uanset om det drejer sig om generelle eller meget komplicerede spørgsmål til alle produkter i vores brede og dybe sortiment. Derfor er Tibnor det naturlige valg som leverandør af stål og metaller.

Sådan lyder meldingen fra administrerende direktør, Fredrik Haglund, der siden foråret 2020 har stået i spidsen for Tibnor A/S og på egen hånd stiftet bekendtskab med det høje serviceniveau:

- Jeg er meget imponeret over den ekspertise og de kompetencer jeg har oplevet i min tid hos Tibnor i Danmark. Når jeg taler med vores kunder, er det ofte netop ekspertisen, de nævner som værende mest værdiskabende. Og lige netop specialistkompetencerne indenfor vores brede produktsortiment er måske det vigtigste argument for, at Tibnor er det naturlige valg for stål i Danmark, siger han.

Med Tibnor får du adgang til markedets bredeste og dybeste sortiment 

I Tibnor tør man godt sige, at man har markedets bredeste og dybeste sortiment. Med en stærk position i Danmark og de nordiske lande, har Tibnor adgang til lagre og sortimenter i hele Norden. Dermed kan Tibnor trække på produktartikler og løsninger, der rækker ud over det danske sortiment – og det er en stor fordel i den nuværende markedssituation:

- Vores store sortiment samt adgangen til vores lagre i Danmark og i hele Norden betyder, at vi har ideelle betingelser for at imødekomme kundens ønsker trods travlhed. Dermed kan vi hjælpe kunder med at spare både tid og ressourcer, fordi de hurtigt og effektivt kan få de ønskede varer hjem, fortæller Fredrik Haglund og uddyber:

- Jeg erkender dog den usædvanlige situation der er på markedet lige nu og er derfor også ærlig omkring, at vi ikke i samme grad som tidligere har mulighed for at modsvare den høje efterspørgsel, vi oplever lige nu. Samtidigt vil jeg også sige, at takket være vores størrelse med SSAB og Tibnor-koncernen i ryggen, så har vi i den sidste tid haft en bedre situation i forhold til tilgængelighed, end hvis vi ikke havde haft vores bagland.

En vigtig brik i værdiskabelsen - Tibnor tilbyder logistik i verdensklasse 

I Taulov driver Tibnor til dagligt et af Nordeuropas mest moderne stållagre. Sammenholdt med det brede og dybe sortiment har lageret haft afgørende betydning den seneste tid med øget travlhed:

- Vi ved, at logistik spiller en afgørende rolle for vores kunder, og særligt i løbet af det forgangne år har der været sat ekstra krav til tilgængelighed og leverance. Med lageret i Taulov har vi heldigvis et innovativt stållager, der kan håndtere et enormt antal ordrer og dermed sikrer høj effektivitet i vores leveringer. I tider med stor travlhed er det med til at gøre en forskel for vores kunder, fordi vi ofte kan indfri deres ønsker inden for en overskuelig tidshorisont, forklarer Fredrik Haglund.

Samarbejde med en ståldistributør, der går forrest i udviklingen af innovative løsninger

Sammen med SSAB er Tibnor med helt fremme i udviklingen af nye, forbedrede stålprodukter til industrien. Blandt andet er SSAB førende inden for udviklingen af fossilfrit stål, der forventes at blive lanceret inden for en årrække. Ifølge Fredrik Haglund vidner det om en stålkoncern, der tager ansvar i den grønne udvikling af industrien – noget der smitter direkte af på Tibnors forretning:

- Jeg er også stolt over at tilhøre SSAB-koncernen, der bliver de første i verden til at producere fossilfrit stål, og som allerede i dag, sammen med de andre nordiske stålværker, er et af de grønneste værker i verden, lyder det fra Fredrik Haglund, der fortsætter:

- Og netop fordi vi primært benytter os af lokale, nordiske stålværker, så har vi minimeret vores CO2-aftryk gevaldigt. Samtidig opererer vi med et åbent og optimeret transportsetup, der sikrer en effektiv leverance med mindst mulig klimapåvirkning. Og det kommer, og har kommet, vores kunder til gode det seneste år. 

Tibnor - det naturlige valg 

I Tibnor er ambitionen for fremtiden klar - både for deres egen udvikling, men også for stålbranchens generelle udvikling i Danmark. Tibnor skal være det naturlige valg i den danske stålbranche: - Kombinationen af vores medarbejderes kompetencer, vores logistikløsninger, vores brede og dybe sortiment samt vores kontinuerlige og proaktive arbejde i forhold til den grønne omstilling, gør os til det naturlige valg for stål i Danmark og det er en position vi vil fastholde – også i fremtiden, afslutter Fredrik Haglund.

Kontakt os i dag

Hos Tibnor drives vi af at gøre en forskel for vores kunder. Sammen gør vi nemlig den nordiske industri stærkere. Hvad kan vi gøre for dig?

Kontakt os