Vores logistikløsninger

Stål og metaller fra vores lagre med korte gennemløbstider

 

Vil du have materiale fra vores lagre og korte gennemløbstider, så du slipper for selv at lagre stål og kan bestille mere, så snart du har brug for det? Eller har du et projekt, hvor du har brug for en materialestrøm helt uden forstyrrelser, dag efter dag? Nogle har brug for hurtige leverancer fra lager mens andre har brug for mere avancerede løsninger. Uanset hvilken situation du befinder dig i, så kan Tibnor hjælpe dig. Vi er eksperter i at håndtere materialestrømme, så de passer til den enkelte kundes produktion. Ved at være en aktiv partner i din samlede forsyningskæde af stål og metaller, bidrager vi til din lønsomhed.

Vores veludviklede distributionssystem

Vi har et gennemtænkt distributionssystem og tilbyder mange forskellige logistikløsninger. Distribution sker med lukkede presenningstrailere, hvor kunden selv losser. Hvor det er muligt, kombineres godset med andre virksomheders gods, hvilket er godt set ud fra et miljømæssigt synspunkt. Alt fra levering inden for 24 timer fra lager til individuelle materialestrømme, der er nøjagtigt tilpassede efter dine behov. Uanset hvilke behov vores kunder har, så vil vi have, at de skal have mulighed for at mindske deres kapitalbinding og deres miljøpåvirkning, samtidig med at man frigør ressourcer og arealer til kernevirksomheden. Smarte logistikløsninger er tilsyneladende enkle, men de hjælper dig med at spare tid og penge. Kontakt os, og fortæl om dine behov og forudsætninger, så finder vi i fællesskab frem til den bedste løsning.

 • Gennemløbstid, produkt og leveringssted defineres 

 • Passende transportform vælges i samråd med dig

 • Vi har stor erfaring med forskellige transportformer

 • Vores transportspecialister kan finde den bedste løsning

 • Pakket forsvarligt til transport, for at minimere risikoen for skader på produktet

 • Vejrbeskyttede transporter i lukkede presenningstrailere

 • Storbykrav opfyldes mht. miljøzoner

 • Samlet levering af alle bestilte lagerprodukter uanset produkttype 

 • Yderst pålidelige leveringer 

 • Vi kan levere dagen efter bestilling

 • Få håndteringer – mindsker risikoen for skader på produktet 

 • Opfølgning – vi følger løbende op på vores distributionssystemer med hensyn til service, effektivitet, kvalitet og miljø

For at mindske dit behov for at have eget lager, tilbyder vi plads på færdigvarelagre med produktionstilpassede komponenter efter dine behov. Vi administrerer lageret og sørger for, at produkterne er klar til at blive leveret direkte til din produktion, så snart du har bestilt dem. Vi leverer også materialesæt fra vores færdigvarelager. Det indebærer, at vi sampakker flere forskellige varer – der passer direkte ind i din produktion – på en og samme palle.

På den måde kan du nemt forkorte gennemløbstiderne. Det eneste du skal gøre, er at indgå en aftale med os.

Til alle produkter findes en standardemballage, så materialet bliver pakket bedst muligt. Hvis du har særlige ønsker om, hvordan materialet skal pakkes og leveres, tilbyder vi et stort udvalg af emballeringsløsninger. Vi pakker efter dine ønsker og giver dig dermed et produkt, der er nemt at håndtere, og som passer direkte i din håndtering af materialet samt gør din videre produktion nemmere.

Hvis du har brug for en særlig udformning af palleetiketter, er der mulighed for at få disse skræddersyet efter dine behov. I nogle logistikløsninger kan disse spille en afgørende rolle. Det er noget, vi har erfaring med, og noget, vi kan tilpasse efter din virksomheds logistiske løsninger.