text.skipToContent text.skipToNavigation
Produktinformation

Kvaliteten 280D henviser til et varmfærdigt 280 emnerør, der yderligere er forarbejdet ved koldbearbejdning, normalt koldt eftertrukket. Det kolde arbejde øger både flydespændingen og trækstyrke, men forlængelsen sænkes. Sammenlignet med et varmvalset rør i kvaliteten 280 forbedres dimensionstolerancer. 280D har tilsvarende svejsbarhed som varmformet 280, mens bearbejdeligheden forbedres som et resultat af koldbearbejdningen.  

Standarden, der dækker koldt eftertrukket, sømløserør, er SS-EN 10305 – 1. Den kvalitet, der er tættest på 280, og som er omtalt i denne standard, er E410 +C. For den sidste er den eneste bestemmelse dog et minimumsniveau for trækstyrke, mens 280D har garanteret minimumsniveauer for både flydespænding og trækstyrke. Desuden er minimumsforlængelsen for 280D betydeligt bedre end for E410 +C i SS-EN 10305 – 1.  

Tolerancerne for udvendig diameter og godstykkelse er lidt finere for 280D end niveauerne angivet i SS-EN 10305 – 1. Produkter i denne produktkategori indgår i Tibnor Low CO2 Assortment. Læs mere om Tibnor Low CO2 Assortment.

 

Se alle vores emnerør.

Dokumenter (download)
Produktdetaljer
Hurtig bestilling
Bearbejdningsmuligheder

Vælg overskæringstype

Pris for overskæring og overfladebehandling bliver tilføjet i varekurven.
Leveringsmuligheder
Valgt dato Mulighed for delvis levering


Log på

Jeg har glemt min adgangskode

Vi er glade for du ønsker at blive kunde hos Tibnor. For at kunne handle hos os, skal du ansøge om et kundenummer

Ansøg om kundekonto hos Tibnor

*Bemærk at Tibnor kun handler med virksomheder (B2B), og desværre ikke privatpersoner. Ansøgninger uden gyldigt CVR-nummer bliver derfor ikke behandlet.