text.skipToContent text.skipToNavigation
Produktinformation

34CrNiMo6M er et lavlegeret (krom-nikkel-molybdæn (Cr-Ni-Mo)) sejhærdet (QT) stål med mellem kulstofindhold (C). Bearbejdelighed forbedres for det meste gennem M-behandling. Sammenlignet med sejhærdningsstål (QT) der er baseret på krom-molybdæn, er styrkeniveauet for en given dimension højere for 34CrNiMo6M på samme tid, da en god kombination af styrke og sejhed kan opnås til større diametre. 

Stænger lagerført af Tibno er i fuld overensstemmelse med den kemiske analyse og styrken i kravene til stål 34CrNiMo6 i SS-EN ISO 683-2. De garanterede niveauer for flydespænding, trækstyrke og hårdhed falder, når dimensionen øges, selvom disse niveauer er fastlagt over bestemte diameterintervaller. Imidlertid, og i modsætning til 34CrNiMo6 i SS-EN ISO 683-2, er slagstyrken dog garanteret 27J bedre ved -20°C. 

Standardudførelsen for stænger i kvalitet 34CrNiMo6M er varmvalsede. 

Svejsning af 34CrNiMo6M anbefales ikke. Stålet kan svejses, men fremgangsmåden er kompliceret og tidskrævende. Derudover skal dele fortrinsvis sejhærdes (QT) igen efter svejsning. Bearbejdning af sejhærdet (QT) stål betragtes generelt som besværligt, men der er en markant forbedring af bearbejdeligheden grundet M-behandlingen.

Hvis anvendelsen kræver en slidbestandig overflade, reagerer 34CrNiMo6M godt på overfladehærdning ved både induktionshærdning og nitrering. Produkter i denne produktkategori indgår i Tibnor Low CO2 Assortment. Læs mere om Tibnor Low CO2 Assortment.

Dokumenter (download)
Brochure: M-stål
Produktdetaljer
Hurtig bestilling
Bearbejdningsmuligheder

Vælg overskæringstype

Pris for overskæring og overfladebehandling bliver tilføjet i varekurven.
Leveringsmuligheder
Valgt dato Mulighed for delvis levering


Log på

Jeg har glemt min adgangskode

Vi er glade for du ønsker at blive kunde hos Tibnor. For at kunne handle hos os, skal du ansøge om et kundenummer

Ansøg om kundekonto hos Tibnor

*Bemærk at Tibnor kun handler med virksomheder (B2B), og desværre ikke privatpersoner. Ansøgninger uden gyldigt CVR-nummer bliver derfor ikke behandlet.