text.skipToContent text.skipToNavigation

Arbejd hos Tibnor og lad os gøre en forskel sammen

Kom og vær med

Vores medarbejdere er vores største aktiv

Forestil dig, at du arbejder i et jordnært og hyggeligt miljø og er med lige der, hvor det sker inden for nordisk industri. Vi styrker industriens konkurrenceevne. Søger du nye udfordringer? Hos Tibnor får du ansvar fra starten. Vi vil konstant udvikle os som virksomhed og samtidig støtte vores medarbejdere i at udvikle sig. Kom og vær med, og lad os sammen gøre en forskel.

Tibnor vil være branchen bedste arbejdsplads

Hvad kan Tibnor tilbyde dig?

Hos Tibnor bliver du en del af en fantastisk organisation med masser af udviklings- og karrieremuligheder.

Vi er den ansvarsfulde partner

At udvise ansvar er en del af Tibnors DNA og det er for os naturligt at være en ansvarsfuld forretningspartner.

Læs mere

Safety first – Altid!

At arbejde systematisk og struktureret med sikkerhed på alle niveauer i virksomheden – det er nøglen til at nå visionen om nul ulykker.

Læs mere

Hvad interesserer dig?

Sikkerhed er kernen i vores kultur

Sikkerhed handler om at kunne gå sikkert hjem efter arbejde til sin familie og sine venner. Det handler om mennesker, og det betyder meget for os. Vi er opmærksomme på de mange risici, der er forbundet med vores logistik og produktion, og derfor er det vigtigt at reducere disse systematisk hver eneste dag.

Tibnors fælles mål er at sigte mod nul ulykker. Hvordan kan vi opnå det? Ved sammen at fokusere på sikkerhed i vores daglige arbejde. Hos Tibnor er sikkerhed altid på dagsordenen, ikke kun i produktionen, men også i salgs- og supportfunktionerne. Vi fokuserer på at identificere risici, reducere dem og lære af dem. Vi forsøger at sikre, at de samme skader ikke opstår flere gange. Vi ved også, at menneskelige faktorer spiller en vigtig rolle i sikkerhedsrisici, og det er derfor, sikkerhedsarbejde handler om at arbejde med mennesker.

Hos Tibnor kommer sikkerhed først i alt, hvad vi gør.

Lean er vejen frem

Hos Tibnor udvikler vi løbende vores arbejdsmetoder baseret på vores lean-filosofi "SSAB One”. Løbende forbedringer indebærer konstant læring og daglige forbedringer.

Vi skal hele tiden forbedre os, hvis vi vil forblive relevante på markedet, både over for vores kunder, vores medarbejdere og der samfund som vi er en del af. Hvordan sikrer vi det? Hos Tibnor udvikler vi vores arbejdsmetoder baseret på vores lean-filosofi "SSAB One”. Det sker i alle teams og i alle lande for at sikre Tibnors konkurrencedygtighed, forhindre spild i vores processer, øge effektiviteten i vores arbejdsmetoder og processer samt skabe engagement blandt vores medarbejdere.

I praksis har alle vores teams i alle lande møder dagligt eller ugentligt for at styre teamenes arbejdsopgaver og identificere afvigelser og forbedringer. Vi fokuserer også på problemløsning i alle teams for at forbedre den såkaldte “normale tilstand”. Ideen er at bruge alles viden, så vi sammen kan blive bedre. Sådan skaber vi engagement hos Tibnor.

Mangfoldighed hos Tibnor

Hos Tibnor respekterer vi alle og forsøger at sikre, at ingen bliver behandlet dårligere på baggrund af køn, seksuel orientering, race, etnisk oprindelse, alder, religion eller tro.

Vi er overbeviste om, at mangfoldighed beriger vores forretning og virksomhedskultur. Som en del af SSAB-koncernen arbejder vi tæt sammen med kunder og leverandører over hele verden. For at kunne opfylde deres behov på den bedst mulige måde, er vi nødt til at forstå deres indgangsvinkel og kultur. Vi beskæftiger mænd og kvinder fra forskellige steder i verden, folk med forskellige kompetencer og erfaringer. Som virksomhed stræber vi efter at give alle vores medarbejdere lige muligheder for at udvikle sig i virksomheden og føle sig inkluderede.

Bæredygtighed er en vigtig drivkraft for Tibnor

Hos Tibnor har vi tre fokusområder for bæredygtighed:

  • Bæredygtig drift
  • Bæredygtige produkter
  • Ansvarsfulde partnerskaber

Bæredygtig drift
Bæredygtig drift betyder, at vi reducerer vores miljøpåvirkning i vores aktiviteter. Vi igangsætter f.eks. løbende initiativer for at udnytte transportkapaciteten og reducere energiforbruget og spild.

Bæredygtige produkter
Bæredygtige produkter betyder, at vi er mere opmærksomme på de miljømæssige og sociale konsekvenser ved vores produkter og ydelser, og vi fokuserer for eksempel på lokale leverancer. Vi tilbyder blandt andet SSAB's avancerede højstyrkestål og hærdet stål, der er stærkere, lettere og også mere bæredygtigt.
Vi er stolte over at være en del af SSAB-koncernen, som har søsat en ekspedition udi bæredygtighed, der revolutionerer stål i hele dets livscyklus – fra fremstillingen til slutanvendelse og 100 % genanvendelighed. I dag udleder SSAB's højovne 7 % mindre CO2 end EU-gennemsnittet, men SSAB vil være endnu bedre. Innovation i HYBRIT-initiativet sigter mod fossilfri stålproduktion inden år 2045. Læs mere på SSAB's hjemmeside

Ansvarsfulde partnerskaber
Ansvarsfulde partnerskaber som et fokusområde betyder, at vi løbende igangsætter initiativer inden for sundhed og sikkerhed, men også relateret til mangfoldighed og forretningsetik.

Lad os gøre en forskel sammen!

Kom og vær med!

Ledige stillinger
Luk Hurtig bestilling
Luk Bearbejdningsmuligheder

Vælg overskæringstype

Pris for overskæring og overfladebehandling bliver tilføjet i varekurven.
Luk Leveringsmuligheder
Dags dato Vælg leveringsdato Mulig leveringsdato

Log på

Jeg har glemt min adgangskode

Vi er glade for du ønsker at blive kunde hos Tibnor. For at kunne handle hos os, skal du ansøge om et kundenummer

Ansøg om kundekonto hos Tibnor

*Bemærk at Tibnor kun handler med virksomheder (B2B), og desværre ikke privatpersoner. Ansøgninger uden gyldigt CVR-nummer bliver derfor ikke behandlet.