text.skipToContent text.skipToNavigation

Ansvarsfuld partner

At udvise ansvar er en del af Tibnors DNA og det er for os naturligt at være en ansvarsfuld forretningspartner. Denne position opnår vi kun ved at sikre vores medarbejderes trivsel og sikkerhed i hverdagen. Vores ambition er klar, vores medarbejdere skal altid være glad for at komme på arbejde, komme trygt hjem til familien og kunne anbefale Tibnor som arbejdsplads.

Trivsel

Vi følger hver uge op på vores medarbejderes mentale sundhed, arbejdsbelastning og motivation gennem vores ugentlige møder i alle afdelinger i Tibnor. 

-Det er vigtigt at have det godt med sig selv og andre, for at kunne håndtere dagligdagens udfordringer og arbejdsbelastning, fortæller HR manager Charlotte Rye Akselsen.

-Derfor følger vi også løbende op på den mentale sundhed og har dialogmøder med medarbejderne omkring forbedringsmuligheder. Sideløbende har vi også en større medarbejdertilfredshedsundersøgelse, hvor vi måler på en række andre parametre, fortæller Charlotte. 

Det er medarbejdernes arbejdsglæde, engagement og kompetencer, der gør det muligt at udvikling forretningen. 

Diversitet

Diversitet handler for Tibnor om at skabe en rummelig og inkluderende arbejdsplads, hvor der tages hensyn til alle uanset race, religion, seksuel orientering, nedsat arbejdsevne mv.

-Desuden har vi hos Tibnor en klar ambition om at bidrage til ligestilling mellem mænd og kvinder. Vi har sat kvantitative mål for både andelen af kvindelige medarbejder og ledere – mål vi hele tiden følger op på. 

Hos Tibnor tager vi stor afstand til mobning, racisme, sexchikane med videre og har klare politikker herfor.

Forretningsetik

Som ansvarlig forretningspartner har Tibnor et ansvar i forhold til det omkringliggende samfund. Derfor udvælger vi både kunder og leverandører med omhu. Vores kunder og leverandører skal altid leve op til vores Code of Conduct og dette er et ultimativt krav.

-Når man bliver ansat hos Tibnor, skal man gennemføre en række forskellige kurser omkring bl.a. forretningsetik. Dette gør vi for at sikre, at alle medarbejdere efterlever Tibnors værdier og etiske retningslinjer, fortæller Charlotte.

Elever

At uddanne elever, er en vigtig del af vores DNA. Vi har brug for fremtidens ståltalenter og derfor ansætter vi hvert år nye elever. 

-Vi har også et samfundsansvar i forholdt til, at bidrage til at ungdommen får et godt udgangspunkt til at bidrage til samfundet. Så det med elever er helt klart en ”win-win” både for os og for samfundet.

På nuværende tidspunkt har vi 7 voksenlærlinge og 6 elever hos Tibnor og det antal vil vi fortsat gøre en indsats for at opretholde. En stor del af eleverne opnår fastansættelse efter endt uddannelse, hvilket understreger, hvor stor en gevinst dette er for Tibnor.

Sikkerhed

Sikkerhedsarbejdet i Tibnor har altid haft, og vil altid have, den højeste prioritet. Alle møder i Tibnor starter altid med en sikkerhedsbriefing og sikkerhed er altid på agendaen i alle teamsmøder.

-Udover altid at italesætte, prioritere og forbedre sikkerhedsarbejdet i det daglige, afholder vi hvert år vores ”safety week” i hele virksomheden, hvor vi udvælger konkrete indsatser, der forebygger ulykker eller bidraget til et bedre arbejdsmiljø.

Vi deler også vores erfaringer og gode idéer på tværs af landegrænserne, og sikrer dermed en høj sikkerhedsstandard i alle lande og afdelinger, forklarer Charlotte.

Navnlig på vores lager, er sikkerhedsarbejdet vigtigt. Vi håndtere tunge elementer, som kan føre til alvorlige ulykker, hvis vi ikke hele tiden arbejder med sikkerhed. Derfor uddanner og tester vi løbende vores lagermedarbejdere, for at sikre at vi fortsat opretholder en høj standard i sikkerhedsarbejdet. Vores fabrikschef i Taulov, Niels Peter Bach udtaler i den forbindelse:

-Test og uddannelse er essentielt for sikkerhedsarbejdet. Kæden er som regel ikke stærkere end det svageste led og derfor tester vi vores medarbejdere i deres færdigheder og viden omkring sikkerheden, for at sikre, at de kan varetage deres funktion uden at være til fare for dem selv eller deres kolleger.

Udover ovenstående, er sikkerhedsrundering en fast del af hverdagen. Alle sikkerhedsobservationer noteres, rapporteres og gennemgås, for kontinuerligt at højne sikkerhedsniveauet i på lageret og vores øvrige lokationer.

Læs mere

Lad os gøre en forskel sammen

Vi er overbeviste om, at det er sammen, vi skaber en mere bæredygtig fremtid. Kontakt os, og lad os sammen gøre en indsats for at gøre det lidt bedre i fremtiden.

Kontakt os
Hurtig bestilling
Bearbejdningsmuligheder

Vælg overskæringstype

Pris for overskæring og overfladebehandling bliver tilføjet i varekurven.
Leveringsmuligheder
Valgt dato Mulighed for delvis levering


Log på

Jeg har glemt min adgangskode

Vi er glade for du ønsker at blive kunde hos Tibnor. For at kunne handle hos os, skal du ansøge om et kundenummer

Ansøg om kundekonto hos Tibnor

*Bemærk at Tibnor kun handler med virksomheder (B2B), og desværre ikke privatpersoner. Ansøgninger uden gyldigt CVR-nummer bliver derfor ikke behandlet.