text.skipToContent text.skipToNavigation

Bæredygtig drift 

Vi skaber en bæredygtig forretning gennem løbende udvikling af vores arbejdsmetoder basereret på vores lean-filosofi ”SSAB One”. Kontinuerlig udvikling betyder konstant læring og daglige forbedringer. 

Vi skal hele tiden forbedre os, hvis vi vil forblive relevante på markedet, både over for vores kunder, vores medarbejdere og det samfund som vi er en del af. Hvordan sikrer vi det? Hos Tibnor udvikler vi vores arbejdsmetoder baseret på vores lean-filosofi "SSAB One”. Det sker i alle teams og i alle lande for at sikre Tibnors konkurrencedygtighed, forhindre spild i vores processer, øge effektiviteten i vores arbejdsmetoder og processer samt skabe engagement blandt vores medarbejdere.

I praksis har alle vores teams, i alle lande, møder dagligt eller ugentligt for at styre teamenes arbejdsopgaver og identificere afvigelser og forbedringer. Vi fokuserer også på problemløsning i alle teams for at forbedre den såkaldte “normale tilstand”. Ideen er at bruge alles viden, så vi sammen kan blive bedre. Sådan skaber vi engagement hos Tibnor.

Når vi arbejder på denne måde, skaber vi effektive processer og reducerer samtidigt miljøpåvirkningen af vores aktiviteter. Vi fokuserer primært på at reducere vores emission, øge belægningsgraden på vores transporter, forbedre vores materialeanvendelse samt at reducere vores energiforbrug og skrot. Vi kræver, at de transportører, vi anvender, har mindst Euro 5, og på den måde mindsker vi CO2-udslippet.

Læs mere

Lad os gøre en forskel sammen

Vi er overbeviste om, at det er sammen, vi skaber en mere bæredygtig fremtid. Kontakt os, og lad os sammen gøre en indsats for at gøre det lidt bedre i fremtiden.

Kontakt os
Hurtig bestilling
Bearbejdningsmuligheder

Vælg overskæringstype

Pris for overskæring og overfladebehandling bliver tilføjet i varekurven.
Leveringsmuligheder
Valgt dato Mulighed for delvis levering


Log på

Jeg har glemt min adgangskode

Vi er glade for du ønsker at blive kunde hos Tibnor. For at kunne handle hos os, skal du ansøge om et kundenummer

Ansøg om kundekonto hos Tibnor

*Bemærk at Tibnor kun handler med virksomheder (B2B), og desværre ikke privatpersoner. Ansøgninger uden gyldigt CVR-nummer bliver derfor ikke behandlet.